Tánctanfolyam

A BUDAPEST Skót Tánc Klub skót tánc tanfolyamot szervez kezdők számára.
12 és 90 év közöttiek jelentkezését várjuk. (Ez komoly, tőlünk nyugatabbra nagyon sok idősebb ember is táncol skót táncokat!)

Az első alkalom ingyenes! Nem árulunk zsákbamacskát :-)

A tanfolyam célja azoknak az alaplépéseknek és figuráknak a megtanítása, amelyek szükségesek az RSCDS (Royal Scottish Country Dance Society) előírásai szerint megrendezésre kerülő nemzetközi bálokon és egyéb táncos eseményeken történő résztvételhez. Ilyen lesz tanfolyam befejezése után szerverzett skót bál, ahol a tanfolyamon tanult táncok is szerepelnek.

A tanfolyamot végzettek részt tudnak venni a hetente tartott skót klubban, ahol izgalmasabb táncokkal is megismerkedhetnek. Ezáltal alkalmassá válhatnak az RSCDS előírásai szerint megrendezésre kerülő skót bálokon való részvételre. Ilyen például a Budapesten megrendezésre került nemzetközi skót tánc hétvége és skót bál ( 2013, 2011, 2009, 2007, 2005, 2003, 2001). Itt a világ több országából érkező 100-nál is több külföldi vendéggel táncolunk együtt egy remek külföldi zenekar zenéjére. Táncokat pedig neves külföldi tánctanártól tanulunk.


Vissza a BSTK honlapra