A BUDAPEST Skót Tánc Klub 12 hetes skót tánc tanfolyamot hirdet kezdő és középhaladó táncosok számára.

A kezdő tanfolyam célja azoknak az alap lépéseknek és figuráknak a megtanítása, amelyek szükségesek az RSCDS (Royal Scottish Country Dance Society) előírásai szerint megrendezésre kerülő nemzetközi bálokon és egyéb táncos eseményeken történő résztvételhez.

A középhaladó tanfolyam célja a korábban megtanult figurák tökéletesebbé tétele, valamint bonyolultabb figurák, táncok elsajátítása.

A tanfolyam után egész napos tánctanítást és bált rendezünk. Utóbbi bepillantást enged a külföldön is egyre népszerűbb skót bálok hangulatába. mindkét eseményen élő zene is lesz, sikerült zongoristát szereznünk, Anselm érkezik hozzánk Németországból.

Néhány tánc ízelítőnek

Időpontok: 2000 szeptember 20-tól szerdánként.
A kezdő tanfolyam 18:00-19:30 óra között, a középhaladó 19:30-21:00 óra között lesz.

Helyszín: Vörösmarty Gimnázium; Budapest, VIII. Horánszki u. 11.

Tanárok:

Zene: CD-ről, eredeti skót CD-k, legtöbbször a táncok eredeti zenéjére.

Megjegyzés:Puhatalpú váltócipő szükséges!

Részvételi díj: 4.000 Ft. Ez tartalmazza a tanfolyam minden költségét (a 12 szerdai alkalmat. Budapest Skót Tánc Klub tagjai a tanfolyam díjából 50% kedvezményt kapnak.

A tanfolyam résztvevői kedvezményesen vehetnek részt a dec. 9-én megrendezésre kerülő bálon. (az árak még alakulóban)

A résztvevők a tanfolyam sikeres elvégzésérol a Budapest Skót Tánc Klub (amely a Royal Scottish Country Dance Society társult tagja) által bibocsátott igazolást kapnak. Ez az igazolás a tulajdonosának 25% kedvezményt biztosít az 2000. májusi, Budapest Skót Tánc Klub szervezésében megrendezésre kerülo második Nemzetközi Skót Tánc Hétvége és Bál belépődíjából.

Vissza a BSTK honlapra