Tánctanítás esküvőn

Budapest, 2007.07.07

Tánctanár:Lovrics Klára, Hámori Tamás
Zene: CD
A dátum 07.07.07 volt, szóval most szép lenne azt írni, hogy az ifjú pár azóta is vígan él, de mivel a szilveszteri üdvözletemre még nem válaszoltak, erről sajnos nincs információm.

Az esküvő maga nagyon jól sikerült, bensőges hangulatú szertartás után következett a lagzi! Nagyon tetszett nekünk, hogy minden egyes részlet házilag készült, a díszítést, a svédasztalt, a tortát (és persze a táncházat is) barátok, ismerősök vállalták, és a kivitelezés igazán professzionálisra sikerült! A táncházra két játékos vetélkedő között került sor (picit sajnáltuk is, hogy vége a mókának, innentől "dolgoznunk" kell), ahol először kedvcsinálóként maga az ifjú pár adott elő egy rövidke táncot, két barátjuk és a mi segítségünkkel. Ne haragudjatok, pontosabb részlettekkel nem szolgálhatok, az én memóriám ilyen távlatokra már nem terjed ki, de talán Tominak megvannak valahol a papírjaink, amikkel készültünk és rajta a táncok nevei.

Szóval előadtuk a táncot, aminek nem emlékszem a nevére, ami nagyon nagy sikert aratott és ennek örömére a következő körtáncba rengetegen beálltak, még pár idősebb is. Közkívánatra kétszer is eltáncoltuk. Utána kis szünettel újabb tánc küvetkezett, addigra már kevesebben maradtak, de az ő lelkesedésük töretlen volt. Legnagyobb bánatunkra azonban tizenegykor oszlatták a tömeget, mondván, hogy aki akar fel tudjon még szállni a BKV-re. Persze ennél jobb kifogást is találhatott volna az ifjú pár, mert az éjszakai közlekedés elég jó Bp-en :-)

Ezúton is további sok boldogságot kívánunk Kingának és Lacinak :-)

Klári

[Saját táncházaink]   [BSTK honlap]