Skót tánctábor 2007

Zsóry-fürdő, 2007 április 14-15      Fotók

Helyszín: Zsory Zsibongó
Szervező: Bíró Anikó, Komlósi Eszter
Tánctanár: Turi Gábor

Pár hónappal ezelőtt merült fel az ötlet (Komlósi Eszternek köszönhetően), hogy tartsunk valamikor egy 'edzőtábort', ahol fejleszthetjük skót tánc tudásunkat és jól is érezzük magunkat. Ennek az ötletnek az alapján ápr. 13-15-e között tartottuk meg a BSTK első edzőtáborát Zsórifürdőn.

A társaság többsége péntek este érkezett meg a szállásra, ahol a szobák elfoglalása, elrendezkedés és vacsora után már táncoltunk is az óriási táncteremben. Fűtés hiányában kissé fagyoskodtunk a teremben, de a fogócskával bemelegítés elég sokat javított a helyzeten.

Szombat reggel többen is a röplabdázással való bemelegítést választották a délelőtti tánc előtt. A nap folyamán még kétszer gyakoroltuk Gábor vezetésével a báli táncokat, közben volt pihenés, társasjátékozás (tűző napon) és homokban táncolás is! Este pedig tettünk egy jó nagy sétát is a környék felfedezésére. Utána ismét csak táncolás, utána pedig társasjátékozás következett.

A vasárnap délelőttjének nagy részét még táncolással töltöttük el, ebéd után pedig ki-ki kedve szerint társasjátékozással, vagy a szomszédos fürdő meglátogatásával pihente ki a skót tánc fáradalmait.

Összességében sikerült sokat tanulnunk és szórakoznunk a hétvége folyamán, és abban egyetértett a társaság, hogy jövőre is jó lenne majd ilyen hétvégét szervezni!

Anikó

Vissza a BSTK honlapra