Pastorale 2005

Budapest, 2005 május 7 16:00, május 8 10:30 és 16:00     fotók     www.skocia.hu beszámoló     www.skocia.hu fotók

Helyszín: Fővárosi állat és növénykert
Fellépő: Bíró Szilvia, Borbély Ágnes, David Esdaile, Komlósi Eszter, Lilik Márta, Gräff Zoltán, Kerner Judit, Szili Mátyás
Szervező: Kerner Judit
Táncok: Swiss Lassie + Starlight, Highland Fling, Kardtánc

A fellépés négykor kezdődött, mi 3/4 3-ra bezéltünk meg találkozót, hogy még legyen időnk elpróbálni a táncokat....minthogy előtte neigen próbáltunk, pláne ilyen felállásban :-)

Előzetesen arról volt szó, hogy ha jó idő lesz, akkor kint, ha rossz, akkor bent lesz az előadás. A szervezők úgy döntöttek, hogy 15 fok az már jó időnek számít, úgyhogy végül a japánkertben felállított színpadon ment a műsor. Hát, nem egy nagy élmény ilyen időben egy szál semmiben. Persze itt még nem tudtuk, mi vár ránk vasárnap :-)

A szet-tánc előtt Zotyó beszélt egy kicsit a klubról, a táncokról... meg reklámozta egy kicsit a táncházat. Szerintem a tánc jól sikerült, semmi veszélyes nem volt, bár a szípad időnként nagyon nyikorgott :-)

Ezután volt két másodpercem levegőt venni, majd rohantam vissza a színpadra. Előbb mesélni kellett egy kicsit a Flingről és utána eltáncolni.

Ezután volt egy kis idő pihenni, amíg állatokat mutogattak a gyerekeknek. Nálam a görény volt a nyerő... esetleg beszerezhetnénk egyet a klubnak kabalaállatnak :-))

Utánuk Kéri Gyuri meg a magyar dudás játszottak felváltva. Majd megtudhattuk, hogy melyik dudának milyen alkoholtól lesz szép hangja :-) Végül pedig a harmadéves táncművészeti főiskolások adtak elő egy botos táncot meg én a kardtáncot... Hogy össze lehessen hasonlítani.

Vasárnap a program nagyjából ugyanígy zajlott, csak ha lehet még hidegebb volt, de mivel sütött a nap, ez még jó időnek minősült :-) Ja és két két előadás is volt, egy délelőtt, egy délután. Közben körül tudtunk nézni egy kicsit az Állatkertben, meg ki lehetett olvasztani az elfagyott végtagokat.

Judit

Vissza a BSTK honlapra