Fringe 2008

Budapest, 2008 március 30     BSTK ajánló a Budapest Fringe fesztivál honlapján)

Helyszín:Fringe fesztivál
Fellépő: Bíró Anikó, Czagányi Anikó, Diószegi Áron, Gräff Zoltán, Gyarmati Gábor, Horváth Anita, Komlósi Eszter, Lantos Andrea, Rupert Melinda, Salamon Attila, Szili Mátyás, Teke Ilona, Varga Eszter
Szervező: Szili Mátyás
Koreográfus:Gräff Zoltán
Zene:Dagda együttes, Németh Miklós (nagy felföldi duda)
Táncok: A Körtánc + Canadian Barn Dance; Polharrow Burn; Georgie's Jig; Autumn in Appin; Johnnie Walker; Moulin Rouge; Twelvesome Reel

19.20-kor, amikor a program szerint kezdődött volna az előadásunk, a Millenáris Fogadó már zsúfolásig tele volt. Köszönhetően a sok ismerősnek, a szórólapoknak, és talán Matyi és Miklós látogató-toborzásának is!
A bemutatót viszont csak kb. 20 perc késéssel tudtuk elkezdeni, mert az emeleten tartott még egy előadás. Ekkorra a nézők kezdtek türelmetlenné válni - már azt is tapssal köszöntötték, ha valamelyikünket meglátták a szinpadon.

Annak ellenére, hogy ez volt az első élő zenére táncolt fellépésünk, kisebb hibáktól eltekintve egészen jól sikerült! Legnagyobb sikere a dudaszóra táncolt Moulin Rouge-nak volt, de az előadás végén a spontán polkázás is nagy sikert aratott.

B.Anikó

Vissza a BSTK honlapra