Cheese & Wine

Budapest, 2001. november 17.       Fényképek

Fellépő:Enyedi Éva, Kerner Judit, Komlósi Eszter, Láng Szilvia, Szabó Gábor, Teke Ilona, Turi Gábor, Turós Éva,
Szervező: Turós Éva
Tánctanár: Turi Gábor
Technikus: Hatvani István
Táncok: Glayva+Weathercock, Culla Bay medley formátumban

A fellépés a brit követségen volt este 8.45-től. Mi már korábban találkoztunk, mert némi próba még ráfért a társaságra. Ugyanis a programot sikerült olyan táncokból összeállítanom, amiket nem nagyon szoktunk táncolni, és hát egy próba az nem túl sok.

Mióta legutóbb ott voltunk, kicsit megszigorodott a biztonsági előirás, a fémdetektoros kaput senki nem hagyhatta ki. A portás bácsi a táskánkba is belenézett, de éppen csak. Úgy látszik nem nézte ki belőlünk, hogy terroristák vagyunk. Hiába mondogatta T.Gábor, hogy Ica veszélyes egyén, nem hitte el. Kíváncsi vagyok, mit szóltak volna ahhoz, ha a padlót slip stoppal kezdtük volna el felszórni (ami ugyebár szép fehér por).

Lényeg az, hogy bejutottunk. Meglehetősen sokan voltak, és a pasik elég magas százalékban képviseltették magukat. Sőt láttuk magát a nagykövetet is bemenni, bár utána nyoma veszett, úgyhogy szerintem ismét nem volt tanúja a BSTK produkciójának.

A fellépést a követségen már jól megszokott "hatalmas" érdeklődés kísérte. Ráadásul még a Cd-lejátszó is ellenünk volt, a második számnál nem volt hajlandó a tus után folytatni a számot, és ezt kedvesen vagy 3-4-szer eljátszotta velünk. Végül Istvánnak valahogy sikerült hatnia rá. A szokásos apróbb hibák most is megvoltak, de ezektől eltekintve megintcsak zseniálisak voltunk. Kár, hogy nem volt, aki értékelje....

Mindezek után T.Gábor táncot tanított azoknak az embereknek, akiket sikerült berángatni. Hát nem voltak éppen sokan, hiába angolok...A cd-lejátszó ismét megmakacsolta magát, de mi győztünk. A végére néhányan egyészen belejöttek a dologba, sőt még élvezték is, de azért odáig senki nem jutott, hogy újabb táncot követeljen.

Ezzel a mi szereplésünk véget ért, csatlakoztunk hát a társasághoz igaz, csak testben, mert szóba nemigen álltak velünk, és mi is végigkóstoltuk a feltálalt sajtokat (mert ha még nem mondtam volna, ez egy sajt és bor buli volt). Miközben ők jótékony célra gyűjtöttek valami árveréssel, mi ettünk. Aztán lassan elindultunk hazafelé....

Kerner Judit

Vissza a BSTK honlapra