Burns supper 2, 2012

Budapest, 2012 február 1  

Helyszín: Skót misszió
Fellépő: Borbély Ágnes, Czagányi Anikó, David Esdaile, Diószegi Áron, Dummel Viktória, Gräff Zoltán, József Zsófia, Kerner Judit, Lilik Márta, Molnár Zsolt, Salamon Attila, Szili Mátyás
Szervező: Borbély Ágnes
Táncok:


A táncosok szépen táncoltak, sokan jöttek gratulálni. A nyitótánc volt a Macleod's Fancy és Inverness Reel összeállítás és a közös táncolás előtt a Black, Black Oil következett.

Akik most először voltak Burns esten nagyon jól érezték magukat és izlett nekik a haggis. Tetszett nekik, hogy skót dudaszó fogadja őket és sok-sok gyertya a folyosón. Finom volt az előételként tálalt lazac és a haggishez adott répapüré is, no meg az édesség, ami epres összeállítás volt.

A beszédek közül kiemelkedett a lányok köszöntője, igazán humoros volt. Az Immortal Memory elég hosszúra sikeredett és a hangosítás miatt elég nehezen lehetett érteni. Péter Julcsi és Kas Bence (a Dagda dobosa) duóban előadott "Falusi randevú"-ja nekem az est fénypontja volt. Máskor is szavalhatnának együtt!

Akik már Burns est veteránok, ők is biztos élvezték az estét, csak már más szemszögből nézzük az eseményeket. A gyertyákat, a dudaszót, Dagda zenéjét már megszoktuk, de mégis újra és újr a élvezni tudjuk.

Ági

Vissza a BSTK honlapra